ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ – Κρικελοπόταμος ο βρεγμένος δρόμος.

Ο σύλλογος ΕΟΣ Πανταβρεχει διοργανώνει τον αγώνα βάδην Διπόταμα Προυσού – Γέφυρα Μπακογιάννη – Πλατεία Προδρόμου. Πρόκειται για μία διαδρομή αντίθετα από την ροή του Κρικελιώτη ποταμού (river trekking) συνολικής απόστασης περίπου 8 χιλιομέτρων. Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον μήνα Αύγουστο. Τα 7400 μέτρα μέσα στην κοίτη του ποταμού και υπόλοιπα 600 μέτρα μονοπάτι, με 35 περάσματα μέσα στο νερό, με το ύψος νερού να είναι μέχρι τα 50 εκατοστά.

Υπάρχουν τρεις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών και μια παίδων – εφήβων. Δίνονται κύπελλα στον πρώτο και πρώτη κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους, δεύτερο και τρίτο και αναμνηστικό συμμετοχής σε όλους.

Όλοι οι συμμετέχοντες με υπεύθυνη δήλωση θα δηλώνουν την ατομική τους ευθύνη της συμμετοχής.

Απαραίτητος ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Σακίδιο, παγούρι με νερό (2 λίτρα), σνακ, παπούτσια ποταμοδιάσχισης, μπάτον, φούτερ η fleece, αντιανεμικό, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, ατομικό φαρμακείο.

Η θερμοκρασία στο βουνό είναι 5-6 βαθμούς χαμηλότερη από την πόλη.

 **Καλό είναι να έχετε και μια δεύτερη αλλαξιά και δεύτερα παπούτσια.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από το χωριό ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Ευρυτανίας προς στη θέση ΔΙΠΟΤΑΜΑ (αρχή αγώνα οδοιπορίας).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έρθουν με τα οχήματα τους στον Πρόδρομο και από εκεί θα μεταφερθούν στην εκκίνηση. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο ομάδες, μία αγωνιστική και μία ομάδα απλής συμμετοχής. Η δεύτερη ομάδα με της οδηγίες του αρχηγού αναλαμβάνοντας την διαδρομή και με μια η δύο στάσεις θα προχωρήσει στον τερματισμό της διαδρομής. Η βράβευση των αθλητών θα γίνεται σε 3 ώρες μετά την εκκίνηση. Από το κυλικείο της πλατείας θα προσφέρονται δωρεάν φαγητό και ένα ποτό.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι και 3 ημέρες πριν την έναρξη στο email:

eopantavrexei@gmail.com

Τηλ επικοινωνίας:

Ντέκας Βασίλης 2237080629

Βαστάκης Στάθης 6979044141

Σταυρόπουλος Γιώργος 6974095796

Κοντογιάννης Γιώργος 6945935616

Παλαιός  Γεράσιμος 6944151508

Γρομιτσάρη  Κωνσταντίνα 6979312687